HTML

Alvilági Takony

Egy képzelt zenekar, képzelt baráttal,
igazi rajongóknak!!!

ATime

Koncert időpontok

LESZ

2011. január 14.
Egy laza AT JAM
B. City Pub

VOLT

2010. december 28.
Alvilági Takony Ünnepi
Mega AfterChristmas Party
feat. 30y, Jurij, Kipu
ééés a Taknyos Kölykök
Gödör | 0:00 órakor
/Gaben igazolt hiányzása!/

2010. július 16.
EFOTT (Pécs-Orfű)
AT Szülinapi Mega Koncert
Number Two Reloaded
EFOTT Special Limited Edition Buli
Pepsi Nagyszínpad | 0:30 órakor

2010. július 15.
EFOTT (Pécs-Orfű)
AT Közönség Találkozó
Dreher All-in Pub | 14.00 órakor

2009. június 5.
Spagetti Ház (Siófok)
Búfelejtő - Nyárköszöntő
AT Mega Koncert

2010. március 25.
BUDAÖRSI NAPOK - KCSSK
HS7 Vs. AT
,avagy
AT TAVASZNYITÓ TRASH-METAL EST

2010. február 26.
A38 (Budapest)
Vad Fruttik, AT

2010. január 29-30.
Sopron
Alvilági Téli Takony Túr(h)a

2010. január 2.
Gödör Klub (Budapest)
Kaukázus Búcsú Koncert
utózenekar: AT

2009. december 28.
Gödör Klub (Budapest)
30y, AT

2009. október 23...ööö...24.
Veszprém
23.00 órakor | AT Ünnepi Mega Koncert

2009. szeptember 6.
Zöld Pardon (Budapest)
Kiscsillag, AT

2009. július 18.
EFOTT (Baja)
AT Első Születésnapi Nagykoncert
Nagyszínpad | 00:30 órakor

2009. július 17.
EFOTT (Baja)
AT Vs. Rohadék és a Kíváncsi
Red Bull Zenehangár | 20:30 órakor

2009. július 16.
EFOTT (Baja)
AT Közönségtalálkozó
Velkepopovice | 14:00 órakor

2009. július 9.
A38 (Budapest)
FISH!, AT

2009. július 5.
Zöld Pardon (Budapest)
Kaukázus, AT

2009. június 5.
Spagetti Ház (Siófok)
Nyitóbuli

2009. május 31.
Pannónia Fesztivál (Várpalota)
AT Akusztik
AT Sátor | 07:00 órakor

2009. május 30.
Pannónia Fesztivál (Várpalota)
AT Mega Koncert
Jagermeister Sátor | 03:00 órakor

Utolsó kommentek

M.U.Z.I.K. | 30y - Mecseki sétányok

gyurkó 2010.11.21. 00:44

Gaben azt mondta, hogy vasárnap, akkor vasárnap... (ami akát hétfő is lehet valakinek!) akkor megvárom szépen az éjfélt! Oké jól van... és akkor mivan?!, nem bizonyítjátok rám soha! Az hogy most lett vége a VV4 beszavazó shownak is, az puszta véletlen...:D:D (igenis van életem!!!:)) Hát akkor üdvözlet az én részemről is! Én is itt vagyok! Nem most ment el a főnököm, nem tudjátok bizonyítani! :D Szóval amúgy meg persze mindenkinek szép éjjelt (Jó reggelt és jó estét!) és boldog első ismétlős muzikot kívánok! Bleeee.... :P Na jó, ha már Y, akkor végülis  megbocsájtható. Sokat gondolkoztam, hogy Vf legyen vagy y, de végül 30ék nyertek, mert náluk biztos, hogy ezt akarjuk betenni, mert mindketten nagyon szeressük. Viszont Vf-nél G nem tudom mit akarna és ő már nem nagyon elérhető ilyen késői órán (nah jah... amúgy tudom, hogy hívtál, de hát X faktor alatt nehívjál! Ha meg X, akkor logikus, h Y! Nemde? Dede... Akkormeg? Ugyebár! Ennyi...), ennek megvitatására. Úgyhogy mecseki sétányok, vagyis ahogy hívni szokták a válladon pihen című nóta az eheti muzsikánk.  Valóban ismerősebb a Válladon pihen című szám, nem is értem miért nem ez a címe? :D Ami annyira szép, hogy csak na :) végre igazi 30y-os szépen dallamos csoda, mert például a no.4-es lemez elég gagyira sikerült... Hülye vagy? Ne írján mán le ilyet! Z olvashassa, azt majd nem énekel neked többé és nem fotózkodik Veled, még a Varga Viktor unszolására sem! - Jah azt tudjátok, hogy együtt tengnek-lengnek a 'Zöld az ég és kék a fű' sráccal? Azám... De ez most valószínű faszányos lesz és dec 1.-én jön ki (ezt a honlapjukról is megtudhatjátok, amit ugye, mivel ismétléses muzikról van szó, le se kell írjak! Mondom, ugye le se kell írnom! Ugye? Na jól van, akkor a vévévépontharmincipszilonponthu oldalon találjátok!!! Neveletlen banda...), a budapesti lemezbemutató, pedig dec 28.-án lesz a gödörben, gyertek minél többen!  Gyertek el, gyertek el, gyertek gyertek, gyertek elllll.... (Zolikám akkor a pénzt, ahogy megbeszéltük utald a megbeszélt számlára, köszike :D:D - tudod, amit azután egyeztettünk le, amikor a Gyuri letette a telefont! ;) [kácsint]) Na de a számról még, hogy a szöveg is sikerre termett, vannak benne szép áthallásos részek, klassz rímek és pécsi utca felsorolás, hát kell ennél több egy slágerhez? Neeeem! Na ugye :) Feltéve, hogy pécsi vagy, vagy valaha is volt közöd Pécshez, vagy ha a bandád neve 30-al kezdődik, vagy ylonra végződik! Igen, a 30méhlepény banda is nyerő lehetne! :D:D:D Na jól van nem szopom tovább őket - kis buzi! -, mert azért még az AT-s magaslatokhoz nekik is kell alpinista képzés meg oxigén palack :D OHHH, de szééép.... de széééép!
Akkor ez volt kék részemről a Muzik, aminek mától az új koncepciója, hogy új lemez esetén ér az ismétlés (bár teszem hozzá, hogy ezt sosenem zártuk ki a rovat alapító szabályzatban, szal jogilag nem is kéne magyarázkodom, de tudjátok, hogy szeretek :D) - kis buzi! :D. Jó éjszakát és gyere picikém kenjed össze csúnya zölddel:) puszit, pacsit! Igen, Uram, igen! Ahogy tudtam, zöldeztem, szal még egy elmaradásom van a szöveg.... Na de nem ott van? NEM OTT VAN??? :D Ha lemaradtál feljebb karistoljon a kis szemecskéd! ;) Az meg, hogy nekem is bejövős ez a szám, már lelövődött Kék által. A 30-as lemezbemutatós buli meg érlelődjön a buksitokban, mert tekerni fogjuk mi is! Velük! No ééééés.... VARGA VIKTOR kék füvet és zöld eget fog árulni... JEEEEE!
Az, hogy egyszer nem tudsz muzik címkét beilleszteni, hogy rendesen megszerkesztve publikálni egy muzikos bejegyzést, az bíz bunkó, tirpák dolog... Van mit tanulni egy frontribancnak! :D:D:D De jó hogy vagyok! :)

Címkék: muzik

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alvilagitakony.blog.hu/api/trackback/id/tr482462265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása