HTML

Alvilági Takony

Egy képzelt zenekar, képzelt baráttal,
igazi rajongóknak!!!

ATime

Koncert időpontok

LESZ

2011. január 14.
Egy laza AT JAM
B. City Pub

VOLT

2010. december 28.
Alvilági Takony Ünnepi
Mega AfterChristmas Party
feat. 30y, Jurij, Kipu
ééés a Taknyos Kölykök
Gödör | 0:00 órakor
/Gaben igazolt hiányzása!/

2010. július 16.
EFOTT (Pécs-Orfű)
AT Szülinapi Mega Koncert
Number Two Reloaded
EFOTT Special Limited Edition Buli
Pepsi Nagyszínpad | 0:30 órakor

2010. július 15.
EFOTT (Pécs-Orfű)
AT Közönség Találkozó
Dreher All-in Pub | 14.00 órakor

2009. június 5.
Spagetti Ház (Siófok)
Búfelejtő - Nyárköszöntő
AT Mega Koncert

2010. március 25.
BUDAÖRSI NAPOK - KCSSK
HS7 Vs. AT
,avagy
AT TAVASZNYITÓ TRASH-METAL EST

2010. február 26.
A38 (Budapest)
Vad Fruttik, AT

2010. január 29-30.
Sopron
Alvilági Téli Takony Túr(h)a

2010. január 2.
Gödör Klub (Budapest)
Kaukázus Búcsú Koncert
utózenekar: AT

2009. december 28.
Gödör Klub (Budapest)
30y, AT

2009. október 23...ööö...24.
Veszprém
23.00 órakor | AT Ünnepi Mega Koncert

2009. szeptember 6.
Zöld Pardon (Budapest)
Kiscsillag, AT

2009. július 18.
EFOTT (Baja)
AT Első Születésnapi Nagykoncert
Nagyszínpad | 00:30 órakor

2009. július 17.
EFOTT (Baja)
AT Vs. Rohadék és a Kíváncsi
Red Bull Zenehangár | 20:30 órakor

2009. július 16.
EFOTT (Baja)
AT Közönségtalálkozó
Velkepopovice | 14:00 órakor

2009. július 9.
A38 (Budapest)
FISH!, AT

2009. július 5.
Zöld Pardon (Budapest)
Kaukázus, AT

2009. június 5.
Spagetti Ház (Siófok)
Nyitóbuli

2009. május 31.
Pannónia Fesztivál (Várpalota)
AT Akusztik
AT Sátor | 07:00 órakor

2009. május 30.
Pannónia Fesztivál (Várpalota)
AT Mega Koncert
Jagermeister Sátor | 03:00 órakor

Utolsó kommentek

Efott2010 beszámoló

gyurkó 2010.07.22. 18:55

Helló halló, üdvözletem mindenkinek, körülbelül most van az, hogy nagyjából kipihentem az efottot..... Bizony, nagyon kemény volt, nem holni kislányoknak való mulatság egy ilyen fesztivál:) Nem is húznám tovább, kezdjük (igyekszem nem túl hoszzú lenni, bár lehet, hogy csak mentegetőzöm, amiért nem emlékszem már sok dologra:)):
Kedd: Leérkeztünk olyan 15 óra körül és bejutottunk 21.30ra. Na azért ennyire rövid nem leszek:), már a 15órás leérkezéssel is gondom volt, mert jó hajcsár módjára ott lettem volna én már 13re, de a körülmények nem engedték. Szóval szép törvénytisztelő állampolgár módjára beálltunk a sorba, amit kb 18 ig tűrtűnk, majd feladtuk és inkább ittunk (itt jegyezném meg, hogy megbaszhatja szépen rendesen magát mindenki, aki úgy érzi, hogy köze volt a szervezéshez:)). Ami azért jobban hangzik és mint olyan legalább árnyékban történik:D Szóval utána bementünk, sátor építés és reggie dalamokra tucmákolás, olyan hajnali 3ig... unalmas... az egyetlen említésre méltó dolog, az Don Kisleány Csilivili Gaben, 23órás pizsiosztása volt:D
Nap koncertje: LB27 (jobb híjján)

Szerda: Délelőtt elmentünk strandra, ami rossz, mert kurva messze van, viszont jó, mert van víz. Majd vissza és... Iiigen, azt mondja, hogy program füzetből puskázás... pillanat...Igen, szóval négy óra tájt 35fokban sétálgattunk a dzsúz színpadnál, ahol zenélt vmi brigád, tök feketében, a tök üres dombnak. Hát ugye mi nem azok vagyunk, akik ezt hagyják és gyors feles-sör kombó után, oda vetettük magunkat és magányosan végig tomboltuk az egy órát, valahol szánalmas volt, valahol menő...még vívódom rajta:) És most már elmondhatom, hogy a Meteor nevű formáció volt, akikről tegnap kiderült, hogy hétvégén a szomszéd faluban lépnek fel...kicsi a világ...Na, ezután kimentünk inni majd kissé szétszakadtunk és én a következő koncerteken vettem részt: Twist, Irie, PASO (itt már egyesültünk újra, szerelmesen, slowmotionben, ahogy kell:) ) ebből a Twist volt jó... Meg mondjuk Pason az ahogy a részeg Szűcs Krisztián banzájozott a színpadon... oszt ennyi volt meg egy kis diszkós nyavaja. Nem mentünk Tiborra, nehogy csalódjunk:D
Nap koncertje: Meteor

Csütörtök: Szokásos strand... valahogy mindig egyből menekültünk le, mert mindenki úgy aludt, hogy az utolsó pillanatig, tehát normál körülmények közt már felkeltél volna, hogy izzadsz, de itt alig van alvás, és ezért még vissza tolod magad az álomba és mire már tényleg nem bírod, akkor annyi folyadékot vesztettél, hogy a tó lehet az egyetlen megoldás:D De ezen a napon nem maradhattunk sokáig, mert 14től közönség találkozónk volt (hallanotok kellett volna azt az anyázást, amit Gtől kaptunk Rezsővel, hogy miért pont 14kor van a legnagyobb melegben...), ahol eddig soha nem látott tömeg gyűlt össze. Nem is sorolom, majd a képeken meg lehet tekinteni. Erre a napra jutott nekünk 30y, Quimby, meg Kolin koncert amiből y és kolin nagyon ott volt, bajba is leszek majd a végén, de valszeg 30y nyer, mert jobban ismerjük őket. Amúgy 30y ra gondoltam összerakom magam, hajvasalás meg minden, de nem ment ugyanis izzadt volt a hajam és amikor elkezdtem szárítani, akkor még jobban izzadtam és rájöttem, hogy lehetetlen. Bár mint kiderült felesleges is lett volna, ugyanis nagyon durván szét izzadtuk magunk. Rájöttem, hogy jó vagyok benne :) főleg arcból és mellkasból megy, Gaben viszont hátban verhetetlen, nagy derbiket toltunk:D  Voltam Tiboron is, de nincs labda, soha... sztem valami vortexbe dobálja, vagy én nem tudom...
Nap koncertje: 30y

Péntek: Na ez valami iszonyat fos nap volt, egy koncertet vártunk, a Fish!-t, erre ők meg elmaradtak...megbaszhatják, bár utána olvasva itt a szervezők voltak kukifejek. Mindegy, du. benéztünk Magashegyi Undergroundra, ami az Otp sátorban volt, ahol még sokkal kiemelkedőbben tudok izzadni, az nekem a hazai pálya... Gabennek sansza sem volt, teljesen megdöbbenve nézte, ahogy átizzadtam, a hátamon lévő női táskát (gondolom a női táska ténye a hátamon már nem lep meg senkit. köszönöm). Azt hinnétek, hogy csak arcoskodok, de nem, tényleg kivételes tehetség vagyok:D Eztán Napoleon Boulevard meg TCS közt cikáztunk, de igazán egyiksem. Viszont az AT koncert éjfél után... na az... az bezzeg bazzeg:D Alig volt már életünk, de mégis, nektek-értetek mindent, döglötten is a legjobb formában. Képek erről is várhatóak, mert készültek ám szépen, tömeggel mindennel, legkésőbb jővőhéten.
Nap koncertje: Alvilági Takony

Szombat: Strand ugye, meg ivás, ezek mindig vannak. Majd elmentünk Kardos doktorra, (exkaukázus, látod milyen program hű vagyok:)) aki egyszál gitárral kb 3szor akkora tömeget csinált, mint a nagyszínpadon a Belmondo. De nem akarom sztárolni, mert azért voltak vele gondjaim, hogy visszanyúlt a kaukos befutott slágerekhez, de hát ugye ez kellett ott a népnek, szal annyira nem is hibáztatom... Eztán ittunk, és vártuk fruttikáékat, hogy kezdjenek. Nos ők nem nagyon tudnak hibázni, nem nagyon voltam még gagyi VF koncerten. Ez is jóra sikeredett, csak utána sietni kellett kispálra, mert azon mindenkinek ott kell lenni, ők az alter atyja, szóval futás és végül ülve koncertezés lett belőle. Nem nagyon szeretem a nagyszínpadot... túl sok ember van.
Nap koncertje: Vad Fruttik

Vasárnap: Lehűlt az idő... pont most bazdmeg... mikor menni kell és mikor már tök mindegy. szép játék. Elindultunk haza és még az eső is elkapott. De nem baj, jól esett és boldog voltam, hogy haza mehetek aludni és enni. Viszont szomorú is, mert nem lesz több buli és otthon kell aludnom és ennem.
Köszönöm annak aki elolvasta és küldöm a puszit meg a pacsit...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alvilagitakony.blog.hu/api/trackback/id/tr72169225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása