HTML

Alvilági Takony

Egy képzelt zenekar, képzelt baráttal,
igazi rajongóknak!!!

ATime

Koncert időpontok

LESZ

2011. január 14.
Egy laza AT JAM
B. City Pub

VOLT

2010. december 28.
Alvilági Takony Ünnepi
Mega AfterChristmas Party
feat. 30y, Jurij, Kipu
ééés a Taknyos Kölykök
Gödör | 0:00 órakor
/Gaben igazolt hiányzása!/

2010. július 16.
EFOTT (Pécs-Orfű)
AT Szülinapi Mega Koncert
Number Two Reloaded
EFOTT Special Limited Edition Buli
Pepsi Nagyszínpad | 0:30 órakor

2010. július 15.
EFOTT (Pécs-Orfű)
AT Közönség Találkozó
Dreher All-in Pub | 14.00 órakor

2009. június 5.
Spagetti Ház (Siófok)
Búfelejtő - Nyárköszöntő
AT Mega Koncert

2010. március 25.
BUDAÖRSI NAPOK - KCSSK
HS7 Vs. AT
,avagy
AT TAVASZNYITÓ TRASH-METAL EST

2010. február 26.
A38 (Budapest)
Vad Fruttik, AT

2010. január 29-30.
Sopron
Alvilági Téli Takony Túr(h)a

2010. január 2.
Gödör Klub (Budapest)
Kaukázus Búcsú Koncert
utózenekar: AT

2009. december 28.
Gödör Klub (Budapest)
30y, AT

2009. október 23...ööö...24.
Veszprém
23.00 órakor | AT Ünnepi Mega Koncert

2009. szeptember 6.
Zöld Pardon (Budapest)
Kiscsillag, AT

2009. július 18.
EFOTT (Baja)
AT Első Születésnapi Nagykoncert
Nagyszínpad | 00:30 órakor

2009. július 17.
EFOTT (Baja)
AT Vs. Rohadék és a Kíváncsi
Red Bull Zenehangár | 20:30 órakor

2009. július 16.
EFOTT (Baja)
AT Közönségtalálkozó
Velkepopovice | 14:00 órakor

2009. július 9.
A38 (Budapest)
FISH!, AT

2009. július 5.
Zöld Pardon (Budapest)
Kaukázus, AT

2009. június 5.
Spagetti Ház (Siófok)
Nyitóbuli

2009. május 31.
Pannónia Fesztivál (Várpalota)
AT Akusztik
AT Sátor | 07:00 órakor

2009. május 30.
Pannónia Fesztivál (Várpalota)
AT Mega Koncert
Jagermeister Sátor | 03:00 órakor

Utolsó kommentek

M.U.Z.I.K. | Hollywoodoo - Jó reggelt

mooreman 2010.01.18. 16:51

 

NA hát sziasztok drága blogolvasóink! :) Késve kicsit ugyan, de törve nem szolgáltatom Számotokra a szokásos zenedózist, ami remélhetőleg megadja jó kedvetek a hétre. ;) Mostani választásunk - ami hát kicsit az én nyomásomra alakult így [azta faszom, sanszom sem volt:)]  - a  Hollywoodoo Jó reggelt című száma... Remélem nem kell magyaráznom, de ha esetleg mégsem vettétek volna észre közlöm, h ez egy olyan válaszféle a múltheti paci együttes Éjjel című remekjére... [váóóó, tényleg, mekkora következetesek vagyunk már így véletlenül is:D] Elmúlt az este, ébredhetünk és JÓ REGGELT MINDENKINEK! Hogy ne vesszek el költői túlzásokban, azért szabadjon megjegyezzem legyen ez a 2010-es évre is egy mottó, hiszen tettre készen várjuk ezen esztendő takonnyal teli viszontagságait! Arról sajna fingom sincs, h úgy megközelítőleg is, de mégis miről szól a zeneszöveg, de elhihetitek kerestem az S az E és az X betűhármasra vonatkozó metaforákat... Vazze... Nem találtam! Szal hajrá, majd TI! ;):D [Na most ezt nem mondod komolyan??? Ez tök arról szól, hogy a duci fazon kapott egy kis szexet az este, és reggel mikor felkelt, akkor kiállt kiabálni az erkélyre, hogy jó reggelt, itt a földön!!!] A szám amúgy az első albumukról, a Stabil oldalfekvésről származik. :) Gondolom  némiképp hajaz a stabil oldalfektetésre [tényleg ezt gondolod? háát nem is tudom miért...:)], már ha mond ez valakinek valamit... De a lényeg, h úgy hányni is biztonságosabb! :D [persze, hogy aztán visszafollyon alám és abban aludjak el:D great idea...] A Hollywoodoo amúgy nem mondhatni, h nagy kedvenceink közé sorolható, 1-2 száma [....gyere kívánj, gyere kívánj tízet...] ennek ellenére megszerethető általunk is. Nekem nagy kedvencem a Forog a kerék, amit javaslok meghallgatásra... Már ha ez bejött! :) Ha esetleg mégsem, akkor az MR2-es akusztik verziót is ajánlanám figyelmetekbe, azt itt találjátok! ;) [és olyat lehet, hogy én egyiket sem?:)] Csak a hivatalos verzió miatt Ezt, és nem az akusztik verziót raktam ide...
Ha többet akartok megtudni az együttesről és guruló énekeséről, azt megtehetitek... Mondom megtehetitek! Jah... Itt! :P:D Végezetül pedig jó reggelt! ;)
Szóval amúgy bevallom tisztességesen, hogy nekem csak a refrén tetszik, mert abban van valami tényleg pozitív, olyan energikus... Viszont most ez lett, hogy Gaben is örüljön kicsit, ha már itt a kis szülcsinapcsimmal levettem róla a reflektor fényt:) Amúgy meg az éjjel, a múlt héten az én ötletem volt, szóval most egál. Az meg, hogy most mi lesz, az még erősen homály, mert lassan elfogynak ám az alter bandák, de nem baj utána ott lesz nekünk a crystal, meg a  bonbon:D:D Na jó nem, nem kell félni, feltaláljuk magunkat... Jó reggelt!

 

Címkék: muzik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alvilagitakony.blog.hu/api/trackback/id/tr911682373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása